Uw perfecte vakantiewoning

Kom een weekendje genieten of breng uw vakantie door in een van de zeer smaakvol ingerichte vakantiewoningen op een schitterend landgoed.

Goed Ten Hulle

Goed Ten Hulle bevat twee vakantiewoningen en een cafeetje. Dit alles bevindt zich in het prachtige achterland van Vlaanderen, niet ver van Tielt, Kortrijk, Gent en Roeselare. Pittem is niet ver van de Westhoek en hier vindt u prachtige overblijfselen uit de Eerste Wereldoorlog.

Vanuit de vakantiehuizen kunt u de steden Brussel, Brugge en Gent bezoeken. Ook bent u binnen no time aan het strand. Kortom, Pittem is een ideale uitvalsbasis voor iedere vakantie.

De vakantiewoningen zijn zeer smaakvol ingericht met meubilair van Flamant en Rivièra Maison en liggen op een schitterend landgoed. Het Koetshuys werd ingericht als gezellig caféetje dat ter beschikking staat van de gasten, men kan er gezellig genieten van een lekker Belgisch streekbiertje, een wijntje, een Cremant of Cava
Naast het cafeetje ligt een petanquebaan en een speelweide voor kinderen met glijbaan en schommel.

Op aanvraag kan je er een gourmet-, teppanyaki-,kaas-, koude vis of vleesschotel bestellen.

Binnen een straal van 20 km zijn er meerdere sterren restaurants aanwezig waaronder één
" Drie sterren restaurant "en tal van gewone gezellige kleine restaurants met eveneens zeer hoog aangeschreven culinaire keukens.

In de naaste omgeving zijn ook tal van fiets, mountainbike-, en wandelroutes.
Een fiets huren is altijd mogelijk bij de plaatselijke fietshandelaar.

Voor de natuur- en wandelliefhebbers hebben we op 5 km het 50 ha grootte Provinciaal Domein Het Veld
en op amper 20 km het Provinciedomein Lippensgoed-Bulskampveld dat ruim 500 ha is.
Er is een museum van oude landbouwwagens, landbouwgereedschap, koetsen ….

De Brouwerij van Vanhonzebrouck die Het Kasteelbier brouwt is echt het bezoeken waard, je krijgt er een rondleiding met degustatie. Een bezoek aan de biershop is er zeker ook de moeite met allerlei delicatessen om te drinken en te eten.  Er is ook een heel tof en ruim restaurant waar je er heerlijk kan eten en tientallen bieren proeven uit het vat ter plaatse gebrouwen.Bekijk hieronder onze vakantiewoningen

De Peirdestal

Vakantiehuis DE PEIRDESTAL bestaat sinds 1777. In dit huisje waren vroeger de stallen van de boerenpaarden. Nu zijn deze stallen omgebouwd tot een hedendaags vakantiehuis met alle comfort voor 8 personen.

Het Ruytershuys

Het Ruytershuys is het huisje waar vroeger de concierge woonde dat werd omgebouwd tot een hedendaags vakantiehuis met alle comfort voor 4 personen.